Verbouwing Valkenswaard

particulier

 

Verbouwing Valkenswaard

De jaren ’70 woning aan de Weegbree in Valkenswaard werd volledig gerenoveerd en aan de achter- en zijkant uitgebreid.
De keuken is verplaatst van de achterzijde naar de voorzijde van de woning, zodat plek ontstond om een ruime woonkamer aan de tuin te realiseren. Deze uitbouw steekt ook 2 meter door aan de zijkant van de woning en is daar aan voor- en achterzijde voorzien van glas, zodat een doorkijk ontstaat van tuin, door de woonkamer heen, naar zij-tuin en zelfs tot op de straat. Het zorgt voor een transparante en lichte sfeer en de woning kan door de open plattegrond in zijn volheid ervaren worden vanuit elke plek op de begane grond.

Gegevens

Locatie: Valkenswaard
Type: Wonen
Vloeroppervlakte uitbreiding: 40 m²
Status: gebouwd
 

Projectteam

Ontwerp – Marcel van Dijk
Constructie – Archimedes Bouwadvies
Aannemer –